Bröllop i Sälen

Försäkra er om att ert bröllop, en av höjdpunkterna i ert liv, blir professionellt och personligt dokumenterat. Vi kan hjälpa er med att göra en bröllops fotografering som kan vara allt från romantisk och stämningsfull till läcker och rolig. Ett vackert foto väcker minnen till liv och ger er en härlig känsla av återupplevelse av er bröllopsdag. Vi kan dessutom hjälpa er med att förädla den färdiga produkten till allt från små glansiga bilder till stora tavlor, fototackkort eller bildspel.

Så här kan det se ut på en bröllops fotografering på Olnispagården en december eftermiddag...

 

bröllop i sälen

 

Vi fotograferar företrädesvis utomhus, både sommar- och vinterhalvår för att få bästa möjliga bild. Under vintern innebär det att vi måste börja ganska tidigt på dagen, inte senare än kl. 14.00 för att ljuset ska räcka till. På sommarhalvåret har vi inte det problemet, då räcker ljuset nästan dygnet runt! Är det riktigt dåligt väder finns det alltid en plan B med fotograferingen inomhus.

När det är kallt gäller det att ha rejält med ytterkläder och ordentliga skor på fötterna för att gå i snö fram till fotoplatsen. Det är viktigt att ni håller värmen så länge som möjligt så att ni ser avslappnade ut på bilden.

Tänk också på att blommor inte tycker om kyla. Din brudbukett tillför mycket på bilden och det kan vara idé att tänka på att ha två uppsättningar blommor eller ett ”utdrag” av din ordinarie bukett som illustration på bilderna.

Vid fotografering på annan plats än Sälen - lämnar vi gärna en offert.

 

bröllop i sälen

Oftast arbetar vi fotograf + assistent för ni skall få 100% uppmärksamhet på er bröllops fotografering.