“all you need is love…”

Var vi än kommer ifrån och hur stort eller litet ert bröllop är så förknippar vi alla bröllop med fest. Oavsett om det sker i en grönskande sommarskrud eller är draperat i gnistrande snö så vill ni att det ska vara ett romantiskt och livslångt minne, en dag då ni stod i fokus och där ni förenas i en hyllning till kärleken och livet. 
Tycker ni om fina bilder? Det gör vi också. När musiken har tystnat, champagnen är urdrucken och gästerna har gått hem, det är då ni kan återuppleva er dag igen genom era bröllopsbilder. Det här är er egen berättelse och bilderna ska vara av världsklass som länge, länge kan utgöra en källa till glädje för er.  

“Vi älskar bilderna! Speciellt hur du lyckats fånga barnens skratt och bus!”


– Anna

För oss som fotografer står kvalité i fokus. Det är nu som saga blir verklighet och fotostunden ska vara både personlig och minnesvärd. Vi vill bygga upp ett förtroende som skapar trygghet för er, vi är er vän och porträtteringen ska vara en härlig stund, inte ett stressat måste. Planera in gott om tid för fotograferingen, tiden går fort och stress kan skina igenom kameralinsen. Med rätt planering kan ni koppla av och låta er kärlek lysa tydligt på era bilder.     

Porträtt
7995 kr

1 timme
ca 40 bilder
4 stycken A4 utskrifter

Karlavagnen
14 995 kr

5 timmar
ca 200 bilder

Konsultation
Personlig service
6 stycken A4 utskrifter

Andromeda

20 995 kr

8 timmar

ca 300 bilder

Konsultation

Personlig service

6 stycken A4 utskrifter

Provfotografering

Fotobok

Vintergatan

28 995 kr

12 timmar

ca 400 bilder

Konsultation

Personlig service

8 stycken A4 utskrifter

Provfotografering

Fotobok