Porträtt

Porträtt

En porträttfotografering innebär en till en och en halv timmes fotografering av brudparet där vi även hinner med gruppbilder av brudföljet samt familjen. Alla fotograferingar är unika så ni väljer självklart själva vilka ni vill ha med under denna fotografering. Som fotograf arbetar vi med att fånga känslan mellan er två och föreviga känslan från er speciella dag. 

Vanligtvis görs denna fotografering innan själva vigseln men beroende på årstid och hur ni valt att lägga upp er bröllopsdag kan  fotograferingen göras efter vigseln också. Under timmen som vi fotograferar kommer vi hinna med att få många olika typer av bilder. Vi arbetar med en variation i bildutsnitten vilket innebär helbilder för att se era vackra kläder men också detaljer där vi fokuserar på känslan mellan er. Beroende på var vi väljer att göra fotograferingen brukar vi hinna med två-tre olika platser för att få olika  bakgrunder. Platserna kan med fördel vara nära varandra och vi kan t.ex. använda oss naturen, vägar eller hus för att få stor variationen i bilderna. 

Har ni egna fotoidéer går vi igenom dessa under våra möten innan bröllopsdagen men ni kan också vara trygga med att vi kommer hjälpa  er och guida er för att få avslappnade och trevliga bilder. 

Frågor och svar

Hur går betalningen till?

Bokningsavgift på 20% av paketsumman betalas i samband med bokningen för att låsa erat datum. Resterande 80% av paketsumman betalas i samband med leverans av de digitala bilderna. Faktura skickas via mail.

hur många fotoplatser ingår ?

Under porträttfotograferingen som vanligtvis är 1-1,5 timme hinner vi med ca 2-3 platser beroende på avstånd. Vi försöker att tillgodose era önskemål och under våra förmöten skapar vi en plan tillsammans. 

hur lång är leveranstiden ?

Beroende på vilket fotopaket ni väljer tar det olika lång tid för leverans. Räkna mellan 2-4 veckor. 

hur många får vara med under fotograferingen ?

Ni väljer själva hur tiden ska disponeras och vilka eller hur många som ska vara med på fotograferingen. Under våra förmöten diskuterar vi upplägg och med min erfarenhet hjälper jag er med att ta fram en bra plan för dagens fotografering. 

hur presenteras bilderna ?

När era bilder är klara får ni ett inlogg till vår kundzon på webbsidan där era bilder presenteras. Där kan ni efter slutbetalningen ladda ner de högupplösta bilderna. 

Beroende på paket ingår olika antal utskrifter som sedan postas till eran hemadress.

VI är inte vana att stå framför kamera?

Det krävs ingen erfarenhet att stå framför kameran. Jag guidar och instruerar er för att vi ska få en avslappnad och rolig fotostund tillsammans.

Bokningsförfrågan