1005
 

Vad roligt att ni har hittat hit till vår hemsida och om just bröllopsfotograferingar. Vi är ett familjeföretag som länge har hållit på med fotografering inom många kategorier. Allt började med Peter och hans liv i de franska alperna där han fotograferade extremskidåkning och andra sporter som får adrenalinet att pumpa ordentligt! Efter flytten tillbaka till Sverige och Sälen 1988 har sedan förteget utvecklats och vårt spektra bland uppdraget ökat åt alla håll. Det här med bröllop har Felicia, dottern i familjen fastnat lite extra för och det är oftast hon som tar sig an bröllopsuppdragen men är bröllopet extra stort är det en styrka att vi är två fotografer som kan täcka mycket och flera vinklar när vi arbetar tillsammans.

Vi är kritiska fotografer och granskar bilderna direkt för att se om det blir bra, ni får vara beredda på att det ropas ”Fantastiskt, åå så fint, men vi tar det en gång till”. Det är vår yttersta strävan att ni ska få vackra bilder från er speciella dag och därför lämnar vi ingenting till slumpen utan granskar alla detaljer noga innan vi är nöjda och går vidare till nästa fotospot.

Både Dalarna och Västkusten…
Vårt familjeföretag har sin bas i Sälen, Dalarna men nu också i Lerum, Västra Götaland. Det bästa med att finnas på både en skidort och Sveriges kust är att vi har nöjet att fotografera både sommar och vinterbröllop. De är båda så magiska att det är svårt att välja en favorit! Troligen är det variationen av fjäll och hav som gör att bröllopsfotograferingen är en stor favorit i sig hos oss året runt.

Vi är så klart mobila fotografer och tar oss dit där uppdragen är, vare sig det är i Sverige eller utomlands. Det är som sagt främst Felicia som fotograferar bröllopen men ibland kan uppdraget kräva två fotografer och då ställer alltid Peter upp. Det kan ju hända att det sker flera saker samtidigt, att bruden och brudgummen gör sig i ordning på var sitt håll men samma tid eller att man som uppdragsgivare vill ha bilder på festen men samtidigt bilder ”bakom kulisserna”. Anledningarna kan vara många och då är det bra att känna till att vi både fotograferar och filmar samt att vi är två som arbetar väldigt bra ihop för att föreviga allt som händer på er bröllopsdag.

Bröllop är ett av våra favorituppdrag för ni allihopa brudpar där ute är så vackra och glada under denna dag att det smittar av sig så otroligt mycket. Det är som att vi får ta med en liten bit lycka från er dag genom våra bilder och sedan föreviga denna känsla genom de färdiga bilderna som vi levererar till er. Kärleken mellan er två är absolut den hemliga ingrediensen i ett lyckat fotograferingsrecept!

 

 

Genom att boka en fotograf genom oss får ni en erfaren fotograf som har gjort detta uppdrag många gånger, vet vad som brukar hända och när kyssen i kyrkan närmar sig och det är dags att inta bästa platsen för att föreviga detta på bild. Att vara fotograf innebär att man ligger 10 steg framåt i vad som kommer hända, hur brudparet kommer röra sig, hur reagerar oftast gästerna och vad händer med ljuset om 30 min?

Vi fotografer har många parametrar i huvudet samtidigt som bearbetas och vi tar sedan snabba beslut för att inte missa det magiska ljuset eller det unika ögonblicket som aldrig kommer igen. Erfarenheten ute på uppdrag är viktig såklart men vi är också bra på förädling av bilderna. När ni fått alla bilder från bröllopsdagen kan vi tipsa eller hjälpa till att göra förstoringar eller bara om vilka material som man kan använda utöver en vanlig träram med glas. Möjligheterna är nästintill oändliga och även detta är så roligt att få hjälpa till med.

Om ni vill välja just oss som er fotograf kommer vi följa med under dagen och föreviga allt, se er, se detaljerna som ni inte lägger märke till och vi kommer fånga ögonblicket när ni för en stund faller in i varandras blick och hela världen står på paus. Genom våra bilder förevigar vi dagen i dokumenterande bilder av både känslor och detaljer som bordsdukning och blombuketter. Vår stil är vad vi kallar naturlig och mjuk, vi älskar bilder som fångar verkligheten eftersom vi upplever nuet som väldigt vackert. Det är viktigt för oss att fokusera på en variation i bilderna och i olika format så att ni får en mångfald bland bilderna vilket gör det mer spännande att uppleva bilderna senare när ni tittar igenom dem igen.

och behövs det träffas jag gärna på en kaffe så vi kan lära känna varandra och prata idéer och jag kan berätta lite om hur dagen brukar se ut kring fotograferingen. Har ni inte själva några idéer så har jag massor av dem! Ni kan känna er trygga hos mig att jag guidar er och styr er så ni inte behöver stå stela och ”le in i kameran”! Av erfarenhet vet jag att det kan bli tjatigt… Jag försöker istället hitta ett avslappnat läge där ni får vara er själva och där jag gör jobbet att förmedla detta på bild.

bokbild1
 


ja självklart kommer vi även finnas kvar för er även efter bröllopsdagen, ni kanske möblerar om hemma och fick plats för en ny vacker tavla över soffan? Ni är alltid välkomna att kontakta oss för fortsatt förädling av era bilder även år efter ert bröllop. Eller kanske är det dags att förnya familjebilderna efter något år? Vi gör alla möjliga fotograferingar så ni får gärna kontakta oss igen om ni vill göra fler bilder!

 

Funderar ni på att boka oss? Vad spännande! Så fort som möjligt skickar ni ett mail till oss med en förfrågan om ert datum för att se om vi är lediga samt vilket paket ni funderar på. Fotopaketen här nedanför kan ni se som riktlinjer, allt beror på hur just ni planerar er dag och vad som kommer att hända under bröllopsdagen. Vi har valt att ha paketen i timmar för att det ska vara så enkelt som möjligt, men behöver ni skräddasy ett paket så gör vi självklart även detta, då mailar ni oss era tankar om vad ni vill ha fotograferat av dagen så återkommer vi med en offert.

Är vi lediga det datumet ni skickat en förfrågan på kommer ni få ett infoblad med svaret från oss där det står bra saker att veta inför fotograferingen där bland annat bokningsavgiften och hur den betalas beskrivs. När bokningsavgiften (som är en del av paketsumman som en förskottsbetalning) är betald och registrerad kommer datumet bli låst för er och ni får en bekräftelse på detta. Sedan kommer vi att ta kontakt med er och vi lägger upp en plan med avstämningar och möten innan bröllopsdagen.

Ni får en konturnelig kontakt med oss innan bröllopsdagen och vi brukar tidigt ha ett första möte där vi pratar om dagen, vad som kommer hända och var och när ni vill ha med en fotograf. Fram över sedan är alla brudpar alltid hjärtligt välkomna att både maila och ringa med med eventuella frågor som dyker upp längst vägen. Under bröllopsdagen kommer alla frågor vara utredda och ni ska nu bara njuta av dagen och lita på att vi fångar alla ögonblicken så ni kan minnas dagen om och om igen. Under dagen kommer det både göras dokumenterande bilder när ni inte är medvetna om att ni blir fotograferade samt lite mer uppstyrda bilder med både er och gästerna för att skapa trevliga bilder.

Efter fotograferingen kommer bilderna att redigeras och beroende på vilket paket ni valt tar detta mellan en till tre veckor innan de är klara för leverans. Då kommer ni hitta era bilder på vår hemsida under kundzone där ni i webbgalleriet kan titta på alla era bilder. Här gör ni också val av vilka bilder ni vill få utskrivna som ingår i paketen och när sedan sista betalningen är gjort skickas utskrifterna till er på post och ni får en länk att ladda ner alla digitala bilder på. I alla våra paket ingår alla bilder ni ser i webbgalleriet från er dag i både högupplöst och lågupplöst format.

Skicka förfrågan...

Paketet 5 timmar är upplägget oftast start med vigseln, gratulationer efter denna, porträttbilder av er två samt eventuellt följe. Mingel innan middagen och fram till brudskålen.

Paketet på 8 timmar kommer vi fotografera en bit av förberedelserna, det första mötet mellan er två, vigseln och porträttfotografering. Mingel, brudskål samt en liten bit på middagen.

Paketet 12 timmar fotograferar jag hela dagen, jag följer med er och dokumenterar allt från förberedelserna till vigsel, porträttbilder, mingel och ända till brudvalsen efter middagen.

För dem som enbart vill ha porträttfotograferingen av brudparet samt följe har vi vårt entimmespaket. Ni väljer själva när på dagen vi träffas för fotograferingen och vi gör sedan vackra bilder på er i ett par olika miljöer och ser till att dokumentera era vackra kläder samt känslan mellan er två.

 

brollop4