Peter Ahlbin

Skidåkande fotograf som tillbringade 80- talet i franska alperna och Chamonix. Numera bosatt i skidmetropolen Sälen, Dalarna där han driver familjeföretaget Ahlbins foto & reklam. Fotograferar, filmar och framställer det mesta i branschen reklam/media. Brinner för att göra "bra bilder" i alla lägen. Sommartid blir det hojåkning så mycket det hinns med...

mobil 070-626 06 16
epost peter@ahlbins.se

Felicia Ahlbin

Felicia är uppvuxen med en pappa som är fotograf och har lärt sig fotograferandet från grunden. När hon utbildade sig inom media valde hon att lägga fokus på rörlig bild och är numera begåvad filmskapare med både handkamera och drönare och har sedan 2010 drivit filmskapandet i företaget. Bröllop är en klar favorit bland alla skiftande uppdrag men även mäklarfoto, porträtt och djur hör till Felicias favoriter.

mobil 0703-202 456
epost felicia@ahlbins.se

Maggie Ahlbin

Har erfarenhet av det mesta! Problemlösare, projektare och ett ovanligt stort socialt kunnande. Har drivit egen restaurang, arbetat innom hotell och service och numera lagt till borgerlig vigselförrättare till sitt CV. Och så är hon den som håller reda på de andra och sköter det mesta av kundkontakterna.

mobil 070-626 06 15
epost maggie@ahlbins.se