Välkommen till min värld!

Jag är född och uppvuxen i Dalarna och har på fjället lärt mig allt om ett aktivit liv. Att röra på kroppen får mig att må bra och att lära mig om kroppen har fått mig att växa!

Yoga blev en del av mitt liv för ca tio år sedan och hjälpermmig varje dag att hålla mig stark i både kropp och sinne. Yoga är någonting för alla eftersom den finns i så många olika former. Vi är alla olika och yogans former speglar detta och hjälper oss att hitta vår rätta väg genom livets prövningar.

Jag vill inspirera till ett aktivt liv då en stark och välmående kropp hjälper oss att må bra på alla plan.

Sedan ett par år driver jag också egen firma då jag tog steget att även fortsätta i min pappas fotspår som fotograf. Idag kombinerar jag mina två stora intressen, träning och foto. Jag är en bred fotograf som fotar allt från matbilder till bröllop och konserter.

Jag hoppas att jag kan inspirera dig med min
träning eller skapande av bilder. Låt mig välkomna dig till min värld och visa dig vad jag kan erbjuda dig och dina grupper.

Felicia
www.ahlbins.se
felicia@ahlbins.se
070 320 24 56

Yogameny 2018

INTRO YOGA Workshop 60 min
En introduktion, vad är yoga och vad kan jag få ut av yoga imitt liv? Några grundtankar och teknik bakom de vanligaste asanas. Vi går igenom solhälsning A+B och bekantar oss med lite olika typer av yoga.

YOGA FLOW 60 min
En mjuk yogaform där vi kopplar samman anding och övningar.
Vi flödar genom hela kroppen och mjukar upp musklerna samtidigt som vi ger kroppen en liten utmaning. Ett bra pass för alla nivåer och för dem som verkligen vill prova på yoga. Hela passat till lugn musik.

UPPERBODY 60 min
Har ni ett stillasittande jobb? Sitter många timmar framför datorn? Då är det här passet perfekt för att starta upp era axlar, skuldror och rygg. Vi ägnar hela timmen åt mjuka och
långsamma rörelser. Ett pass för härlig nedvarvning samtidigt som du får energi av att röra på de stela och överarbetade musklerna.

YIN YOGA 45 min
En långsam yogaform där vi betraktar kroppen och vad som händer i den när vi utövar olika asanas. Vi stannar länge i varje asana och låter kroppen ta oss på en resa där vi bara betraktar vad som händer inom oss. Stor avslappning under hela passet då tempot är lågt. Mjuk och lugn musik till passet.

GRUPPTRÄNING 60 min utomhus
Vi tar hjälp av naturen där vi be nner oss och
jobbar igenom hela kroppen med funktionella
övningar för att bygga en stark kropp. Vijobbar med den egna kroppsvikten och varandra som redskap.

Licencierad yogainstruktör SAFE Education
Grundläggande anatomi SAFE Education
Gruppinstruktör T.O.K.A training SÄLEN
Fotograf och filmare genom Ahlbins foto

 

Fotograf och filmare

Passa på att fotografera personalen under er
konferens eller varför inte dokumentera en rolig personalaktivitet?
Som uppväxt i en fotograf- och reklamfamilj har foto alltid varit ett intresse hos mig. Min pappa är en välettablerad fotograf sedan 35 år och det är genom honom jag lärt mig yrket. Idag driver jag egen firma och mina favorituppdrag är att fotografera människor. Vare sig det är ett vackert bröllop eller att det handlar om att fånga ögonblicket över mållinjen så älskar jag att fånga det storslaga i varje ögonblick. Förutom stillbild filmar jag också både från marken och från luften med min drönare. Under er konferens kan jag
dokumentera och skapa en modern och härlig minnes film som ni kan använda internt eller på t.ex social medier. Hör gärna av dig med en förfrågan så brukar jag lösa det mesta!